Sanitet til badeværelset?

Dalmo VVS ApS er din lokale VVS’er i København og Amager

Sanitet til badeværelset?

Funklende ny sanitet og badeværelse på Amager og København

Er armatur, toilet, håndvask eller anden sanitet blevet trist og trænger til nyt liv? Eller går du og din evt. partner og drømmer om nyt badeværelse? Uanset behovet hjælper Dalmo VVS dig i mål med dit nye badeværelse. Du får erfaren arbejdskraft, og vi går altid efter overliggeren i kvalitet. Vi har base på Amager og kører ud til dig i København, Amager  og på resten af Sjælland.

 

Få hjælp til at vælge sanitet

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilket toilet og andet sanitet der passer bedst til jeres badeværelse. Når du kontakter os, tilbyder vi derfor grundig rådgivning, hvor vi kommer ind på, om det skal være ekstra rengøringsvenligt – og andre formmæssige aspekter.

Slip for at jonglere med flere håndværkere

Er udskiftning af sanitet en del af en entreprise, der dækker hele badeværelset, så lad os stå for koordineringen af det. Vi kender dygtige murere, tømrere, elektrikere – og andre håndværkere der ellers skal bruges til renoveringen. Vi ved, hvornår en faglighed skal kunne overtage efter en anden. Det gør, at du blot skal have kontakt med én håndværker og får et badeværelse på kortest mulig tid.

Ønsker du derfor VVS’ere til dit nye yndlingsrum? Så kontakt os ved Dalmo VVS og få en uforpligtende samtale.

Sanitet til badeværelset?

Kontakt Dalmo VVS ApS dag og nat, hvis du står med en akut rørskade eller anden vandskade, og du har brug for øjeblikkelig at få den udbedret

Vil du se mere af vores arbejde?
Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Kontakt Dalmo VVS ApS

Skal erfarne og effektive VVS’ere udføre din næste VVS-opgave? Så kontakt Dalmo VVS og få en uforpligtende samtale.