Få assistance til akutte rørskader | Døgnvagt ved Dalmo VVS ApS

Kontakt Dalmo VVS ApS og få hjælp inden for en time

Døgnvagt VVS på Amager

Få roen tilbage i maven | Døgnvagt ved Dalmo VVS ApS

Er der pludselig opstået en rørskade eller anden vandskade i din bolig i Storkøbenhavn, Amager og Lyngby? Så giver det god mening at kontakte os ved Dalmo VVS. Du ringer blot til vores vagttelefon, hvor du får fat på en flink VVS’er, og inden for en time banker vi på din dør og udbedrer rør- og vandskaden. Vi kører ud til dig, der bor i Storkøbenhavn, Amager, Lyngby, men bor du længere væk, så kører vi gerne langt for at udbedre din vandskade.

Sådan foregår det, når du ringer til vores døgnvagt med rørskade eller anden vandskade

Når du har fået en pludselig opstået rørskade, er proceduren ligetil. Du kontakter os på vores hovednummer, hvor du kommer igennem til vagttelefonen. Så snart du har givet os din adresse og oplyst dit behov, rykker vi ud og er på din bopæl inden for en time. Vi arbejder målrettet med din rør- eller vandskade og får den udbedret, så du kan fortsætte din dag eller nat med ro i maven.

Kontakt derfor Dalmo VVS ApS dag og nat, hvis du står med en akut rørskade eller anden vandskade, og du har brug for øjeblikkelig at få den udbedret.

 

Døgnvagt VVS på Amager
Døgnvagt VVS København

Akut VVS på Amager og i København – Hurtig og Effektiv Service

Står du med en akut VVS-udfordring på Amager eller i København? Dalmo VVS ApS er din lokale redder i nøden. Uanset om du er i København, Amager eller omegn, er vi klar til at hjælpe dig med alle typer af VVS-problemer. Vores erfarne team reagerer hurtigt og effektivt, så du kan føle dig tryg, når du har mest brug for det. Lad ikke en uforudset VVS-situation forstyrre din dag – kontakt Dalmo VVS ApS for akut VVS-service på Amager og i København!

Døgnvagt VVS København

Døgnvagt VVS på Amager og i København – Vi er Her for Dig Døgnet Rundt!

Dag eller nat, Dalmo VVS’s ApSdøgnvagt er altid klar til at assistere dig med dine VVS-nødtilfælde i Amager og København. Vi forstår vigtigheden af hurtig og pålidelig service, og derfor stræber vi efter at være på din adresse inden for en time. Uanset om du bor i centrum af København, i et af de hyggelige kvarterer på Amager, eller i omegnen, er vi her for at sikre, at dit VVS-problem bliver løst med det samme. Ring til os for Døgnvagt VVS-service, når du har brug for det!

Kontakt Dalmo VVS ApS dag og nat, hvis du står med en akut rørskade eller anden vandskade, og du har brug for øjeblikkelig at få den udbedret

Se vores anmeldelser

Godkendt til miljørigtig varmepumpemontering

Professionel, fair og meget venlig, det er alle ord der beskriver Dalmo. Det var hele vejen igennem en fantastisk oplevelse, der var god kommunikation fra starten, nødvendig transparens af muligheder og priser, og professionel og effektiv håndtering af installation og opfølgning. Uden tvivl den bedste service jeg har fået fra VVS’er, og klart en anbefaling til alle der har brug for hjælp med radiator eller tilsvarende.

God oplevelse med udskiftning af fjernvarmeanlæg

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mark og Christian fra Dalmo.
 Vi indhentede flere tilbud og Dalmo havde klart den beste pris.
 Arbejdet blev udført ordentligt og rettidigt. De har både installeret ny fjernevarmeunit, vandvarmer samt ryddet op i rørføringen til begge dele. Vi er meget tilfrede med resultatet.
 De var nemme at kommunikere med da vi lavede aftalen og var søde og behagelige at have på besøg.

God kommunikation og smukt resultat

Rigtig god og rar kommunikation, og smukt resultat i forbindelse med montering af køkkenvask i vores gamle køkken. Jeg kan helt klart anbefale Dalmo VVS 🙂
Vil du se mere af vores arbejde?
Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Kontakt Dalmo VVS ApS

Skal erfarne og effektive VVS’ere udføre din næste VVS-opgave? Så kontakt Dalmo VVS og få en uforpligtende samtale.