Brug for fjernvarme?

Få målrettet arbejde med din næste fjernevarmeopgave

Fjernvarme af dygtige VVS-installatører hos Dalmo VVS ApS i Storkøbenhavn og på Amager

Fjernvarme er en god investering – for både din pengepung og for miljøet. Det skyldes, at fjernvarme er en mere energieffektiv varmekilde end fx olie og gasfyr. Så hvis du går med overvejelser om at udskifte din eksisterende energikilde, er det oplagt at få det gjort. Og hvis du får os ved Dalmo VVS til at udføre fjernevarmearbejdet for dig, er du sikker på et styks ordentligt VVS-arbejde. Vi har base på Amager og kører ud til dig i København, Amager og på resten af Sjælland.

Dalmo VVS tilbyder:

  • Etablering af fjernvarme
  • Reparation af eksisterende fjernevarmeanlæg

Sådan foregår det, når du skal have fjernvarme

Hvis du overvejer fjernvarme, så er det et velafprøvet forløb, vi går til opgaven med. Vi finder ud af, om der allerede ligger fjernvarme i vejen tæt på din bolig. Er det muligt at etablere fjernvarme, så aftaler vi en tilgang til det og jeres bolig. Accepterer du tilbuddet, kommer vi ud hurtigst muligt og starter VVS-arbejdet med fjernvarme. Du får en målrettet indsats med etableringen af fjernvarme, og vi holder løbende kontakt med dig, så du bevarer overblikket.

Skal professionelle VVS-installatører lægge fjernvarme til din bolig? Dalmo VVS ApS er din lokale VVS-installatør i København og omegn.

 

 

Kontakt Dalmo VVS ApS dag og nat, hvis du står med en akut rørskade eller anden vandskade, og du har brug for øjeblikkelig at få den udbedret

Se vores anmeldelser

Godkendt til miljørigtig varmepumpemontering

Professionel, fair og meget venlig, det er alle ord der beskriver Dalmo. Det var hele vejen igennem en fantastisk oplevelse, der var god kommunikation fra starten, nødvendig transparens af muligheder og priser, og professionel og effektiv håndtering af installation og opfølgning. Uden tvivl den bedste service jeg har fået fra VVS’er, og klart en anbefaling til alle der har brug for hjælp med radiator eller tilsvarende.

God oplevelse med udskiftning af fjernvarmeanlæg

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mark og Christian fra Dalmo.
 Vi indhentede flere tilbud og Dalmo havde klart den beste pris.
 Arbejdet blev udført ordentligt og rettidigt. De har både installeret ny fjernevarmeunit, vandvarmer samt ryddet op i rørføringen til begge dele. Vi er meget tilfrede med resultatet.
 De var nemme at kommunikere med da vi lavede aftalen og var søde og behagelige at have på besøg.

God kommunikation og smukt resultat

Rigtig god og rar kommunikation, og smukt resultat i forbindelse med montering af køkkenvask i vores gamle køkken. Jeg kan helt klart anbefale Dalmo VVS 🙂
Vil du se mere af vores arbejde?
Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Kontakt Dalmo VVS ApS

Skal erfarne og effektive VVS’ere udføre din næste VVS-opgave? Så kontakt Dalmo VVS og få en uforpligtende samtale.