Få stabilt VVS-arbejde til boligforeninger og erhverv

Har du behov for service og vedligeholdelse af ejendomme?

Kompetent VVS-arbejde til din boligforening og erhverv

Har du en række ejendomme, der kræver service og vedligeholdelse? Eller trænger der til at blive udskiftet rør? Eller måske er der kommet en rørskade, der kræver akut hjælp? Om det er en af de tre opgaver eller en helt fjerde, så kontakt trygt os ved Dalmo VVS. Som erfarne VVS’ere ved vi, hvordan vi bedst får et samarbejde op at køre med dig og din ejendom i København, Amager,  og resten af Sjælland.

Til boligforeninger og erhverv tilbyder vi:

  • Udbedring af akut rørskade
  • Løbende service og vedligeholdelse
  • Udskiftning af mindre og større VVS-artikler

Din boligforening er i kyndige hænder

Når du kontakter os, er et gnidningsfrit forløb vigtigt for os. I den indledende kontakt taler vi os ind på dit behov for VVS-arbejde til boligforeninger og erhverv. Er opgaven omfattende, kommer vi oftest ud og tilser den, før vi giver et tilbud. Er skaden akut, rykker vi straks ud og udbedrer skaden. I selve VVS-arbejdet får du gavn af vores dybdegående viden og målrettet indsats til din VVS-arbejde.

Vælg derfor Dalmo VVS ApS, hvis du ønsker stabil og erfaren VVS-arbejde til boligforeninger og erhverv i København, Amager og resten af Sjælland.

Kontakt Dalmo VVS ApS dag og nat, hvis du står med en akut rørskade eller anden vandskade, og du har brug for øjeblikkelig at få den udbedret

Se vores anmeldelser

Godkendt til miljørigtig varmepumpemontering

Professionel, fair og meget venlig, det er alle ord der beskriver Dalmo. Det var hele vejen igennem en fantastisk oplevelse, der var god kommunikation fra starten, nødvendig transparens af muligheder og priser, og professionel og effektiv håndtering af installation og opfølgning. Uden tvivl den bedste service jeg har fået fra VVS’er, og klart en anbefaling til alle der har brug for hjælp med radiator eller tilsvarende.

God oplevelse med udskiftning af fjernvarmeanlæg

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mark og Christian fra Dalmo.
 Vi indhentede flere tilbud og Dalmo havde klart den beste pris.
 Arbejdet blev udført ordentligt og rettidigt. De har både installeret ny fjernevarmeunit, vandvarmer samt ryddet op i rørføringen til begge dele. Vi er meget tilfrede med resultatet.
 De var nemme at kommunikere med da vi lavede aftalen og var søde og behagelige at have på besøg.

God kommunikation og smukt resultat

Rigtig god og rar kommunikation, og smukt resultat i forbindelse med montering af køkkenvask i vores gamle køkken. Jeg kan helt klart anbefale Dalmo VVS 🙂

Kontakt Dalmo VVS ApS

Skal erfarne og effektive VVS’ere udføre din næste VVS-opgave? Så kontakt Dalmo VVS og få en uforpligtende samtale.

Vil du se mere af vores arbejde?
Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.