Om Dalmo VVS ApS

Siden 2019 har Dalmo VVS ApS løst alle typer VVS-opgaver med mange tilfredse kunder bag sig

Endnu en vellykket opgave udført ✅😁 Kunden ønskede at få udskiftet deres gamle vaskeskab og den gamle brusekabine. Kunden vidste hvad de ville have, så de købte indkøbte derfor selv deres nye møbel og kabine 😊 Vores opgave var at få afmonteret det gamle og at montere det nye, kunden blev yderst tilfreds med det flotte resultat. 🥳

Christian Mouritsen og Mark Rosendal – Bæredygtige VVS-løsninger fra Amager siden 2019

Christian Mouritsen og Mark Rosendal er de to ejere af Dalmo VVS, der har base på Amager. Christian Mouritsen er uddannet autoriseret VVS-installatør og har toppet det op med et fjernvarme certifikat –  Mark er uddannet energispecialist og har har toppet det op med et KMO-certifikat, der giver tilladelse til at arbejde med kølemiddel. De har begge været i branchen siden 2013. Siden dengang har de haft tankerne på at blive selvstændige for at kunne være med kunderne hele vejen. I 2019 tog de så springet, og siden har det taget fart med mange VVS-opgaver. Med sig har de en række samarbejdspartnere, som de trækker på, når behovet er til det.

 

 

Valg af Dalmo VVS ApS: Kundetilfredshed og Energi-Effektive Løsninger på Amager og København

Det vigtigste for os er arbejdet med kunderne. Vi synes altid, det er spændende at finde de helt rigtige løsninger, der opfylder kundens behov for VVS-arbejde. Det er også det, andre kunder roser os for, nemlig at finde de meste energivenlige løsninger, der passer til folks behov.

Vælg derfor os ved Dalmo VVS ApS, hvis du også ønsker dygtige VVS’ere til din næste VVS-opgave i Storkøbenhavn, Amager, Lyngby og resten af Sjælland.

Endnu en vellykket opgave udført ✅😁 Kunden ønskede at få udskiftet deres gamle vaskeskab og den gamle brusekabine. Kunden vidste hvad de ville have, så de købte indkøbte derfor selv deres nye møbel og kabine 😊 Vores opgave var at få afmonteret det gamle og at montere det nye, kunden blev yderst tilfreds med det flotte resultat. 🥳
Døgnvagt VVS København

Priser

Service time: 682 kr. + moms.

Vagtudkald mellem kl. 15-22: Udkørsel + første time = 3.800 kr. + moms. Timer herefter faktureres til normal service time.

Vagtudkald mellem kl. 22-07: Udkørsel + første time = 5.500 kr. + moms. Timer herefter faktureres til normal service time.

 

 

Kontakt Dalmo VVS ApS dag og nat, hvis du står med en akut rørskade eller anden vandskade, og du har brug for øjeblikkelig at få den udbedret

Se vores anmeldelser

Godkendt til miljørigtig varmepumpemontering

Professionel, fair og meget venlig, det er alle ord der beskriver Dalmo. Det var hele vejen igennem en fantastisk oplevelse, der var god kommunikation fra starten, nødvendig transparens af muligheder og priser, og professionel og effektiv håndtering af installation og opfølgning. Uden tvivl den bedste service jeg har fået fra VVS’er, og klart en anbefaling til alle der har brug for hjælp med radiator eller tilsvarende.

God oplevelse med udskiftning af fjernvarmeanlæg

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mark og Christian fra Dalmo.
 Vi indhentede flere tilbud og Dalmo havde klart den beste pris.
 Arbejdet blev udført ordentligt og rettidigt. De har både installeret ny fjernevarmeunit, vandvarmer samt ryddet op i rørføringen til begge dele. Vi er meget tilfrede med resultatet.
 De var nemme at kommunikere med da vi lavede aftalen og var søde og behagelige at have på besøg.

God kommunikation og smukt resultat

Rigtig god og rar kommunikation, og smukt resultat i forbindelse med montering af køkkenvask i vores gamle køkken. Jeg kan helt klart anbefale Dalmo VVS 🙂
Vil du se mere af vores arbejde?
Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Kontakt Dalmo VVS ApS

Skal erfarne og effektive VVS’ere udføre din næste VVS-opgave? Så kontakt Dalmo VVS og få en uforpligtende samtale.